Op Verzoek...


Volgende week zondagavond willen we weer een verzoek liederen programma uitzenden via ons YouTube kanaal.
U kunt liederen aanvragen  via whatsapp 06-16776284 of via  het 

Ga naar het aanvraagformulier verzoekliederen 

Op verzoek. Speciaal voor Anika, van haar vader Lub en natuurlijk voor alle andere kandidaten die straks belijdenis willen gaan doen

BELIJDENIS

Durf je in deze tijd nog “ja” te zeggen? 
Durf je belijden dat je bij God hoort? 
Durf je nog de belofte af te leggen 
dat je Hem zult vertrouwen op Zijn Woord?

Dit lied dragen wij op aan Roelof Tadema   en Denice Grandia , waarmee we hun  Gods zegen willen toewensen met hun huwelijk, afgelopen donderdag 15 September

Roelof is 1e tenor bij "Soli Deo Gloria" en  de Zingen in de Zomer bezoekers mochten ook al verschillende keren van het unieke muzikale talent van Denice op de dwarsfluit genieten.

In het Kerkje aan de Zee werd tijdens dit seizoen de "Ode aan de Psalmen"gedeclameerd, die geschreven was door ds. van Duijvenbode, daarna werd Psalm 139 gezongen.

(

)

Ik heb als webmaster de behoefte om hier  een persoonlijke opmerking bij te voegen. Vanmorgen bij ons in de gemeente werd ds. van Duijvenbode en zijn vrouw en gezin opgedragen in gebed vanwege de ingrijpende omstandigheden die er spelen en uiteindelijk  voor ds. Duijvenbode te zwaar zijn geworden. We willen ook de bezoekers van onze site vragen om onze oud medewerker en voorganger bij Zingen in de Zomer, zijn gezin en zijn vrouw op te dragen in gebed.

 

Nog een persoonlijk "Op verzoek" van de webmaster:

Ik was vandaag bezig met het monteren van het volgende  videofragment, toen het bericht kwam dat mijn schoonmoeder naar het ziekenhuis werd gebracht wegens een herseninfarct.
Ik wil daarom dit lied, uit de samenzang aan het slot van afgelopen woensdagavond 22 juli, speciaal opdragen aan mijn vrouw, Ellen.
Zingen in de Zomer GROEN (BAK) - web.zingenopurk.nl/site/index.php/op-verzoek - - groen.zingenindezomer.nl(185.107.225.171) - 08-08-2022 08:33:50 Europe/Amsterdam) -