Web Logs

Er is een DVD uitgebracht van het verhaal van Jezus zoals kinderen die in zijn tijd leefden het beleefd zouden kunnen hebben.  Er is ook een preview van de film online te bekijken.
De film is uitstekend geschikt om in de Stille Week te bekijken.
Er is via de site ook een gratis mp3 te downloaden : "Man van Nazareth", gezongen door Kees Kraayenoord en Angelique (Idols!)  
Ook de tekenfilm "Het Grote Plan" is online te bekijken.
Meer informatie op de site van www.waarompasen.nl

Tegenwoordig luister ik 's morgens op weg naar mijn werk vaak naar Groot Nieuws Radio op 1008 AM.
Ik kan dit radiostation van harte aanbevelen, in ieder geval 's morgens van 7-12 uur. (U kunt het station ook via bovenstaande player beluisteren.)
 "Als ik een nieuwe bediening mocht beginnen, zou ik die Stichting De Tweede Mijl noemen.” Anne van der Bijl opende de Open Doors-dag 2006  met Matteüs 5: 38-48, waar Jezus zegt: “En als iemand je dwingt één mijl met hem mee te gaan, loop er dan twee met hem op.” Lees de samenvatting van deze indrukwekkende toespraak, of bekijk de video.
Volgens een recente biografie waren er drie zaken die voor de Vlissingse zeeheld Michiel de Ruyter telden: de zee, de Bijbel en zijn familie. Maar het was toch echt de Bijbel die bij De Ruyter voorop ging.

 Het kan even duren. Sommige mensen weten het al te vertellen als ze net kunnen praten. Anderen kunnen er op hun sterfbed pas achter komen. Je kunt het ook op verschillende manieren leren.

De makkelijke manier is door te vertrouwen. Maar het kan ook op de moeilijke manier, door ervaring en doordat God zoveel geduld met je heeft

 


Het christelijk geloof: saai, onwaar en achterhaald? 
In de volgende video wordt hierop gereageerd.

Dubbelklik op het driehoekje voor het starten van de video...


Woensdag 4juli  was de startavond van zingen in de Zomer en werd de nieuwe website gelanceerd.

Zingen in de Zomer GROEN (BAK) - web.zingenopurk.nl/site/index.php/gast-blogs - - groen.zingenindezomer.nl(185.107.225.171) - 08-08-2022 09:24:23 Europe/Amsterdam) -