Audio Ov. Evenementen


Hemlelvaartsdienst

 

Audio opname van:
De gezamenlijke middagdienst van
de Gereformeerde Kerk Urk en De Hervormde Gemeente Urk 

op Hemelvaartsdag  29 mei 2014 

Met medewerking van:

Ds. J. Hoekman, gesproken woord. Thema: "Kijk Vooruit" .

Hervormd Kerkkoor o.l.v. Gerard Zoer 
en
Gereformeerd Kerkkoor o.l.v. Jaap Kramer

Jaap Kramer en Gerard Zoer, piano/orgel

Lees verder voor de Liturgie van deze dienst.

 

Ds. Henk Poot preekte dit jaar ter gelegenheid van de Israelzondag 2 Oktober 2011  weer op Urk  in de Hervormde Gemeente (op) Urk in kerkgebouw De Ark aan de Vlechttuinen.


De complete dienst is ook  >>hier<< als mp3 te downloaden.

Ds. Henk Poot is predikant binnen de PKN en verbonden aan de organisatie Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan.

ITL-dienst in Garderen met Annemieke Koelewijn en Band Zondag 25 september was er weer de maandelijkse ITL-dienst in de voortgezette Gereformeerde kerk van Garderen. In deze dienst trad, onder de begeleiding van haar complete band, de bekende Annemieke Koelewijn op. De overdenking werdverzorgddoor Klaas de Boer van Urk.

 

U kunt de dienst hier beluisteren: http://kerkdienstgemist.nl/assets/678168-Opname-25-09-2011-19-00

Toegevoegd aan ons audio archief van "externe"evenementen: Audio opname van de "Huizen Zingt" zangavond  in de Kruiskerk te Huizen op 4 september 2011. Medewerkenden:  de UrkerZangersDub de Vries en Sandra Strausa. leiding: Joop de Vries.

Het betreft een gecomprimeerde (24 kbits) geluidsopname van kerkdienstgemist.nl 

{music}../video/mp3ext{/music}

 

meer info over de "Huizen Zingt"avonden: http://www.huizenzingt.nl/

Ter ere van het 12 1/2 jarige bestaan van het programma waren 3 september voor het eerste uur Lucas, Jaap en Carina Kramer uitgenodigd in de studio bij Simone Hopman voor een live uitzending op Radio 5:
Beluister de audio opname via: http://www.eo.nl/programma/praiseopzaterdag/2011-2012/page/-/episode.esp?broadcast=12470337&programs=4680345 

  • in het 1e uur Lucas, Jaap en Carina Kramer.
  • In het 2e uur The Psalmproject, 

 gast aan tafel was Leon van Steensel.

Zaterdagavond hebben we een registratie gemaakt van het concert van Soli Deo Gloria, m.m.v. Lucas Kramer.  
De proefversie van de audiomontage is inmiddels klaar en valt te beluisteren via http://cross.tv/62428. 
De totale videomontage kost meer tijd en zal waarschijnlijk nog wel even op zich laten wachten, maar wellicht dat er binnenkort alvast wat wel enkele YouTube clips te zien zullen zijn.

De middagpauzediensten in de Alle-Dag-Kerk op het Begijnhof worden 's woensdags

gehouden van: 12.40 tot 13.00 uur, voorafgegaan door samenzang vanaf 12.25 uur.

Laatste audio: 

Alledag kerk - Ds. R.v.d. Weg, Uithoorn -

 

Klik op "Lees meer..."  onderaan dit bericht voor de audio opname van het concert :  "Kom Abraham zien - (Concerttour Holland-Koor) , opgenomen zaterdagavond 23 Oktober in De Ark te Urk )


Tijdens deze bijzondere concertreeks kunt u naast het repetoire van het Holland-Koor genieten van de muzikale kunsten van organisten Peter Burger en Ronald IJmker, pianist Jan Lenselink en fluitiste Noortje van Middelkoop. Ds. Willem J.J. Glashouwer zal tijdens de avonden een korte meditatie houden. 

 

 

In het kader van de Israel zondag hield  ds. Henk Poot (van de Stiching Christenen voor Israel) in de Ark te Urk een speciale thema dienst.
U kunt deze dienst hieronder beluisteren:

(De dienst start plm 15 minuten na het begin van de opname, dus U kunt eerst beter even doorschuiven)

Ds. Poot is Hervormd predikant en was tot voor kort als zodanig werkzaam in Oldemarkt, in de kop van Overijssel. Ook is hij actief in het Evangelisch Werkverband. Sinds 2009 werkt hij voor de stichting Christenen voor Israël.

Sample Image
Opname Concert Oslo Gospel Choir
(1:49 uur) -
Klik door voor player.

 

Sample Image

Foto: Luuk Schudde

Klik door voor de geluidsopnames van  een opwekkingsdienst m.m.v. deSing-in band in de Bethelkerk, zangdienst m.m.v. Hervormd Kerkkoor in de Ark en gemeentedienst m.m.v. o.a.Jaffo Gate Quartet  in de sporthal De Schelp te Urk gedurende de Pinksterdagen.

Audio opname door  ZidZ

Een kerkomroep opname van de mannenzangavond in kerkgebouw De Bron te Urk, o.l.v. Louw Kramer, organist is Minne Veldman.
Zingen in de Zomer GROEN (BAK) - web.zingenopurk.nl/site/index.php/audio-overige-evenementen - - groen.zingenindezomer.nl(185.107.225.171) - 08-08-2022 08:31:22 Europe/Amsterdam) -